Allting började som ett gymnasieprojekt. Vårt team ville bidra till samhället med något mer än “doftljus och mobilskal”. Vi startade Locker Room Talk – och gick ett steg längre för att skapa förändring på riktigt.
 
Utifrån våra egna erfarenheter av snacket i omklädningsrummet startade vi en metod för att lära nästa generations spelare om respekt och jämställdhet runtom i hela Sverige. Idag, med ambassadörer som Jimmy Durmaz, Börje Salming och som stipendiater för Zlatan Ibrahimovic Number10, fortsätter vi arbetet för att skapa en jämställd och trygg värld där varje barn känner frihet att vara sig själv.
 
Nu har vi ett samarbete med Riksidrottsförbundet för att tillsammans ta nästa steg inom svensk idrott. Vi behöver bli fler och söker utbildare i: Norrbotten, Västerbotten, Östergötland, Västra Götaland, Stockholm, Småland, Örebro och Skåne. Är du nästa person i teamet? Ansök nu.

Vad innebär det att vara utbildare?

Läs här

Hur ansöker jag om att bli utbildare?

Läs här
Det går lika bra att ansöka genom detta formulär. Fyll i dina uppgifter och bifoga din presentationsvideo så återkommer vi inom kort.