da0059c8-4e70-4625-9a63-e180570aaf24domarrtroja.jpeg

Buda hem Pride-ambassadörernas matchtröjor till förmån för Locker Room Talk

SHL Pride Week är nu igång och under veckan auktionerar SHL och de 14 klubbarna ut spelarnas och domarnas matchtröjor. Ta chansen och buda hem en unik matchtröja som burits av SHL-klubbarnas ambassadörer!

SHL Pride Week är tillbaka och pågår hela veckan fram till på söndag där SHL belyser viktiga HBTQI-frågor. Genom veckan spelas en rad pridematcher. Under dessa matcher kommer lagen och domarna att spela i särskilda tröjor framtagna för SHL Pride Week.

Buda hem en matchanvänd tröja

Du kan nu lägga vantarna på en matchanvänd och signerad tröja från ambassadören i ditt favoritlag! Pengarna som SHL samlar in doneras till Locker Room Talk. 

> Här hittar du till auktionerna