COACH JOURNEY

Ta första steget i din resa för att bli en värderingsbaserad ledare.

Stäng ×

SoMe-Material

Rekommenderat schema

Pressrum

2 presskonferenser med journalist i VR

Teori

8 avsnitt i mobil/webb

8 omklädningsrum i VR

COACH JOURNEY

Utbildningsbevis

Plattform

LRT
CLUB

Filmrum

8 filmer i VR

Utvärderingsresultat

Uppstartssamtal

SPELA MED LJUD
Stäng ×
SPELA MED LJUD
Stäng ×

En bra ledare är värderingsbaserad.

Coach Journey är en digital tränar- och ledarutbildning i emotionell intelligens baserad i Virtual Reality. Med detta verktyg vill ge dig grundförutsättningar för att både utveckla ditt individuella värderingsbaserade ledarskap och ta ditt lag till nästa nivå. Så nära verkligheten som möjligt utan att faktiskt vara där - när, var och hur ofta du vill.

cj-box.jpg
2857AAC0-F76E-4A8E-AD11-1B6F9DC00202.jpeg
cj-rum.jpg
GAMEPLAY
Stäng ×

Ett litet smakprov på hur det ser ut i Coach Journey med virtual reality headset på. Detta är inspelat material från en oculus quest 2. När du först sätter på ditt virtual reality headset blir du välkommen till det fiktiva laget LRT FC. Spelarna i laget är tolv år gamla. Er klubb har en hög status i staden som i hela Sverige.

Klubben har anställt dig som ny huvudtränare och skickat dig till en utbildningsakademi, där du ska genomföra programmet Coach Journey. Efter en rad av utmaningar är ditt uppdrag nu att få ordning på laget och se till att de återigen presterar i linje med klubbens rykte.

Löpande under programmet har du en coach i örat som ger tips & råd för att detta ska ske framgångsrikt. Coachen i örat följer dig i de olika omklädningsrummen och pressrummen som du får ställas inför. Du kan se det som en virtuell handledare.

H.M. Konungen Carl XVI Gustaf har testat Coach Journey. Vi träffade honom för att bland annat berätta mer om syftet bakom programmet och visa hur det ser ut i virtual reality. Nu är det er tur.

Coach Journey är för ledare.

Innan vi går vidare, låt oss reda ut några fler saker.

LRT_CJ_LockerRoom_image10-1700659425.png

Vi vill vara bäst i killarnas omklädningsrum. Vi vet inte mycket om tjejernas omklädningsrum, styrelserummet eller allt som berör jämställdhet. Det vi fokuserar på är snacket i killarnas omklädningsrum. Hur de skapas, hur de ser ut och hur vi förvandlar det till metoder som skapar ett tryggare omklädningsrum och starkare team. Det var vår grundide när vi startade 2016 och vår plan är att fortsätta göra den bästa utbildningen för att skapa det ultimata omklädningrummet hos killar. Det innebär att Coach Journey är utformad med denna bakgrund och lämpar sig bäst för ledare som möter unga killar i idrottssammanhang. Hoppas det känns okej för er.

LRT_CJ_Menu_image02-1700659461.png

Kika närmare
på sessionerna.

Åtta 3D-animerade omklädningsrum. Åtta 360-filmer.
Två 3D-animerade pressrum och samtliga med tillhörande teoriavsnitt.

01

SESSION 1:
BEST PRACTICES

 TEORI
Teoriavsnittet är utvecklat av teamet på Locker Room Talk där de bästa
tipsen är delade från våra besök i omklädningsrummen. Ledaren får möjlighet att läsa flera av de verktyg som kan värdefulla i mötet med ungdomar.

FILM I VR
Rogerio Silva, medgrundare och projektsamordnare för Eight Weeks, delar med
sig om sina bästa tips från de omklädningsrum han själv varit i.

VR-SCENARIO
I virtual reality scenariot kommer ledaren att få en kort introduktion om hur
kontrollerna fungerar för Coach Journey appen. Därefter kommer ledaren att
bland annat få testa två utvalda best practices.

02

SESSION 2:
EMOTIONELL
INTELLIGENS

 TEORI
Teoriavsnittet är utvecklat av konsulter från Peppy Agency med påseende av Take A Change. Syftet är att upptäcka hur ledaren som tränare kan använda sin emotionella förmåga (EQ) för att höja lagets prestation, motivation och välmående.

FILM I VR
Paulina Olsson, medgrundare på Peppy Agency, berättar om grunderna i
emotionell intelligens.

VR-SCENARIO
I virtual reality scenariot kommer ledaren att få uppleva hur det känns och kan
se ut att både få höra, men också ta emot feedback utifrån olika perspektiv. Händelserna är skapade utifrån verkliga scenarion som tränare har delat med sig till Locker Room Talk där vi, med hjälp av konsulter, utvecklat alternativa förslag på lösningar. Huvudsyftet är framför allt att få en förståelse för skillnaderna mellan vad man ser i förhållande till det man faktiskt kan uppleva i samband med olika känslostadier.

03

SESSION 3:
VÄRDEBASERAT
LEDARSKAP

 TEORI
Teoriavsnittet är utvecklat av Point of Value. Ledaren kommer få en del teoretisk bakgrund kring värderingar och hur de påverkar var och en av oss i vardagen. Den innehåller också en interaktiv övning där ledaren får möjlighet att rangordna och göra ett urval av sina egna värderingar.

FILM I VR
Evalisa Forshell, konsult på Point of Value, delar med sig om grunderna inom
värderingsbaserat ledarskap.

VR-SCENARIO
I virtual reality scenariot kommer ledaren att jobba med tre utvalda värderingar
och få exempel på hur de kan praktiseras. Här jobbar vi med enkla hjälpmedel
för skapa minnesexempel på hur ledaren som tränare kan jobba i fortsättningen. I teorin fokuserar vi mycket på ledarens personliga värderingar, däremot är det viktigt att sedan skapa liknande värderingar med sina ungdomar som även
är anpassade utifrån dem och gruppens lagkemi.

04

SESSION 4:
JÄMSTÄLLDHET &
INKLUDERING

 TEORI
Teoriavsnittet är utvecklat av Make Equal. Ledaren kommer få lära sig mer om normer, förväntningar på killar kopplat till olika sammanhang, rum, teorier samt mer om scenarion kopplat till jämställdhet och inkludering.

FILM I VR
Oscar Gullers Ahlin, från Locker Room Talk, delar med sig om grunderna i jämställdhet och inkludering med material från Make Equal.

VR-SCENARIO
I virtual reality scenariot kommer ledaren att få lyssna in och se berättelser från
ungdomars upplevelser kring hur kränkningar kan ta sig uttryck. Därutöver har
scenariot som mål att skicka med några enkla hjälpmedel för hur ledaren kan
jobba för en jämställd idrott i sitt ledarskap.

05

SESSION 5:
RETORIK

 TEORI
Teoriavsnittet är utvecklat av Dale Carnegie. Målet är att bli medveten om hur vi kan styra vårt sätt att prata när vi till exempel vill motivera en person eller ett lag till att göra det vi föreslår, men också att vara en mer motiverande ledare under press.

FILM i VR
Berit Friman, VD på Dale Carnegie, berättar om sina bästa retoriska tips.

VR-SCENARIO
I virtual reality scenariot kommer ledaren att få praktisera HUF-modellen (händelse-uppmaning-fördel) som ledaren bland annat får lära sig om i teorin. En situation med ungdomarna uppstår där det krävs av ledaren att framföra sin feedback. Detta kommer ledaren att få göra genom att först ta sig genom tre olika zoner som representerar en rekommenderad modell innan man ger feedback direkt till ungdomarna.

06

PRESSKONFERENS 1:
INTERVJU MED
JOURNALIST

 TEORI
Teoriavsnittet är utvecklat av Locker Room Talk med hjälp av underlag från Dale Carnegie och Take a Change. Innehållet består av 10 tips som ledaren kan ha i åtanke i samband med intervjuer och frågor.

VR-SCENARIO
I virtual reality scenariot kommer ledaren att ställas inför en presskonferens där journalister ställer frågor till ledaren. Frågorna från presskonferensen är hämtade och representerar en sammanställning av mönster av tankebanor och frågor från föräldrar, ledarkollegor och därtill journalister som många ledare berättar att de ställs inför. Trots att själva VR-scenariot sätter ledaren i ett press-sammanhang, är det därför viktigt att komma ihåg att dessa frågor kommer från flera olika områden där press-sammanhanget är ett sätt för att visualisera det. Övningen vill hjälpa ledaren att få en känsla får att hantera dessa frågor på ett bra sätt.

07

SESSION 6:
PEDAGOGIK

 TEORI
Teoriavsnittet är utvecklat av Specialpedagogkonsult. Avsnittet varvar exempel och kunskap kring pedagogiska färdigheter samt grunder som är värdefulla i ledarens pedagogiska resa i mötet med ungdomar.

FILM I VR
Jenny Olsson, Konsult & Specialpedagog på Specialpedagogkonsult Maria Engstam AB, delar med sig om grunderna inom pedagogiken.

VR-SCENARIO
I virtual reality scenariot kommer ledaren att ställas inför olika utmanande situationer som sker i rummet och sedan få till uppdrag att prioritera i vilken ordning ledaren ska hantera dessa. Bakgrunden till detta är att många ledare berättar att de har stora utmaningar med att avgöra vilka händelser de ska ta tag i när det väl gäller.

08

SESSION 7:
SPECIALPEDAGOGIK

 TEORI
Teoriavsnittet är utvecklat av Specialpedagogkonsult. Avsnittet varvar exempel och kunskap kring specialpedagogiska färdigheter samt grunder som är värdefulla i ledarens specialpedagogiska resa i mötet med ungdomar.

FILM I VR
Jenny Olsson, Konsult & Specialpedagog på Specialpedagogkonsult Maria Engstam AB, delar med sig om grunderna inom specialpedagogiken.

VR-SCENARIO
I virtual reality scenariot kommer ledaren att få uppleva hur det känns att vara en ungdom som bland annat har en funktionsnedsättning. Funktionsnedsättningar som är i fokus och som scenariot visualiserar moment ifrån är ADHD, Autism och asperger. Det innebär att scenariot inte täcker alla funktionsnedsättningar som finns, utan enbart dessa tre. Det innefattar även de hjälpmedel som scenariot visualiserar. Däremot lyfts fler exempel i teori-avsnittet.

09

SESSION 8:
DIGITAL
UPPKÖRNING

 TEORI
Teoriavsnittet är utvecklat av teamet på Locker Room Talk. Ledaren får lära sig mer om utmanande situationer som LRT:s utbildare har behövt hantera men även läsa på om hur en utbildningssession kan se ut från programmet Eight Weeks.

FILM I VR
Julia Frännek, Verksamhetschef på Locker Room Talk, delar med sig om vad som är viktigast att tänka på innan en utbildningssession och vad LRT letar efter hos en utbildare.

VR-SCENARIO
I virtual reality scenariot kommer ledaren att få öva på hålla en utbildning från Eight Weeks. Rummet möjliggör att ha ungdomarna i olika positioner, platser i rummet och ledaren kan även skifta mellan diskussion och lyssna läge. Ledaren ska prata muntligt och genomföra utbildningen så som ledaren skulle ha gjort i verkligheten. Detta rum är till för att öva och kommer inte ledaren någon direktfeedback.

10

PRESSKONFERENS 2:
INTERVJU MED
JOURNALIST

 TEORI
Teoriavsnittet är utvecklat av Locker Room Talk med hjälp av underlag från Dale Carnegie och Take a Change. Innehållet består av 10 tips som ledaren kan ha i åtanke i samband med intervjuer och frågor.

VR-SCENARIO
I virtual reality scenariot kommer ledaren att ställas inför en presskonferens där journalister ställer frågor till ledaren. Frågorna från presskonferensen är hämtade och representerar en sammanställning av mönster av tankebanor och frågor från föräldrar, ledarkollegor och därtill journalister som många ledare berättar att de ställs inför. Trots att själva VR-scenariot sätter ledaren i ett press-sammanhang, är det därför viktigt att komma ihåg att dessa frågor kommer från flera olika områden där press-sammanhanget är ett sätt för att visualisera det. Övningen vill hjälpa ledaren att få en känsla får att hantera dessa frågor på ett bra sätt.

Pressrummet

Under utbildningsprogrammets gång möter du vid två olika tillfällen media och journalister i det 3D-animerade pressrummet för att besvara på frågor om ditt fiktiva lag. Du får själv svara på frågorna rakt ut till mediauppbådet och det ges därefter även stöd genom olika svarsalternativ. Frågorna är hämtade och representerar en sammanställning av mönster av tankebanor och frågor från föräldrar, ledarkollegor och därtill journalister som många ledare berättar att de ställs inför. 

LRT_CJ_PressRoom_image17.png

 När du ställs inför pressuppbådet blir det din uppgift att svara på journalisternas frågor. Kom ihåg att frågorna är hämtade och representerar en sammanställning av mönster av tankebanor och frågor från föräldrar, ledarkollegor och därtill journalister som många ledare berättar att de ställs inför. Pressrummet i Coach Journey är enbart ett symboliskt sätt för att visualisera det.

nfasth_BNF_8495_LR.jpg

Filmrum

Varje session består av tillhörande 360-filmer i virtual reality. Med hjälp av våra utbildningskonsulter skickar vi med kort och värdefull information för att utveckla ditt ledarskap. Till skillnad från de andra 3D-animerade rummen kommer du i detta fall möta våra utbildningskonsulter i form av en 360-miljö. Det innebär att vi har spelat in filmerna med stöd av en 360-kamera i ett verkligt sammanhang och sedan placerat det i Coach Journey programmet.

club-dark.jpg

Teoriavsnitt

Vad är en utbildning utan teori? Vi har kompletterat respektive session med teoriinnehåll för att fylla på din kunskap. Det innebär att du för samtliga sessioner börjar med teorin i mobilappen LRT-Club. Tar på dig VR-headsetet för att se 360-filmen med en av våra konsulter och fortsätter sedan vara kvar i VR för att antingen genomföra ett case i de 3D-animerade omklädningsrummen eller pressrummen när det väl är dags för presskonferens.

Grundprinciper
för programmet.

FÖR TRÄNAREN

PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER

BÄTTRE
LAGPRESTATIONER

PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER

Vad?

Utbildningen ska hjälpa tränaren att upptäcka hur hen kan utvecklas  i sin roll som ledare/coach.

Hur?

Göra tränarperspektiv till centrum för övningar. Lyfta lagperspektiv utifrån tränarens interaktion med dessa. 

Vad?

Tränaren ska tydligt förstå att hen kan öka prestation, motivation och välmående i laget genom utbildningen.

Hur?

Berätta och reflektera över hur motivation, välmående och prestation påverkas av EQ. 

PRAKTISKT OCH AH-A

PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER

KÄNSLOSPRÅK

PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER
PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER PRINCIPER

Vad?

Tränaren ska snabbt kunna ”upptäcka” sin förmåga och omsätta innehåll i praktiken. Kräver förenkling, a-ha upplevelse och hands on.

Hur?

Förenkla övningar som skapar a-ha, dvs att de får syn på sig själva.

Vad?

Utbildningen ska hjälpa tränaren att få ett känslospråk inom laget som kan öka trygghet att vara sig själv och tillåta olika känslor.

Hur?

Låta tränaren utforska egna och andras känslor, värderingar och normer. Påvisa hur känslor kan komma till uttryck i aggression.

Mål med
programmet.
  • Upptäcka hur du som tränare kan använda din emotionella förmåga (EQ) för att höja lagets prestation, motivation och välmående

  • Upptäcka hur du kan hantera känslor som står i vägen för prestation, skapar skitsnack och dålig attityd

Vad vi mäter i samband med
Coach Journey.
  • Ökad medvetenhet om grundläggande kunskap inom emotionell intelligens och värdebaserat ledarskap
  • Ökad medvetenhet om grundläggande kunskap inom jämställdhet, förväntningar på killar och tillhörande teori samt inkludering
  • Ökad medvetenhet om grundläggande kunskap inom pedagogik och specialpedagogik för barn & ungdomar
  • Ökad medvetenhet om grundläggande kunskap inom retorik och mediahantering
  • Ökad medvetenhet om grundläggande kunskap inom Locker Room Talk:s metodik och konkreta verktyg
nfasth_BNF_6506_16052019_LR-1642281379.jpg

Vi följer din utveckling. Innan, under och efter.

club_utvardering_big-min.png

Skapa dina resultat.

Baselinefrågor vid uppstart, självskattningar i samband med respektive scenario, mikrofrågor i teoriavsnitten, feedback direkt i virtual reality och avslutande utvärdering. Allt för att vi tillsammans ska utvecklas framåt.

En utbildning framtagen med hjälp av våra konsulter.

Take a Change

Utbildningskonsult med fokus på emotionell intelligens.

Make Equal

Utbildningskonsult med fokus på jämställdhet och inkludering.

Point of Value

Utbildningskonsult med fokus på värderingsbaserat ledarskap.

Specialpedagogkonsult

Utbildningskonsult med fokus på pedagogik och specialpedagogik.

Peppy Agency

Utbildningskonsult med fokus på emotionell intelligens.

Dale Carnegie

Utbildningskonsult med fokus på retorik.

Ingen VR-utbildning utan teknisk utveckling och juridisk rådgivning.

Vobling

Part med fokus på teknisk utveckling i Virtual Reality och framställning av Coach Journey-programmet.

Circuit Stream

Utbildning i XR-kunskap och grundkunskaper för att skapa egna virtuella program.

Roschier

Rådgivning inom avtal och juridik samt framställande av dokument i form av villkor.

Det här säger de om Coach Journey.

Hör Andreas och Evas berättelser.

ANDREAS LINDQVIST
Stäng ×
EVA ANGEL VARIO
Stäng ×

Från A till Z - eller ja, snarare från ett till tre.

Intresseanmälan
och demonstration

Intern förankring
och bokning

Planering och
genomförande

Låt oss hjälpa er att synas på sociala medier.

supportlrt_shystavard.png
durmaz_orange_7x5.png
douglas_start-(1).png
CJ_story-(2).png

Visa att ni vill göra skillnad.

Använd våra mallar för sociala medier och visa för era följare att ni ska påbörja ett arbete med fokus på jämställd idrott, värdebaserat lagarbete och emotionell intelligens.

Ta ställning
med utbildningsbeviset.

Digitalt bevis

Tillgängligt i LRT-Club.

Fysiskt bevis

Ladda ner beviset från LRT-Club till din dator och skriv ut.

LRT-CLUB

Välkommen till vår klubb.

LRT-Club är samlingsplattformen för alla våra utbildningar. Håll koll på det mesta i en app. Finns nu tillgänglig för nedladdning på App Store och Google Play.

academy-start-min.png

Academy

Se bland våra kurser och starta Coach Journey via Academy.

academy-innan.png

Kursflöde

Följ hela din kurs från start till slut.

club-kund.png

Klubb

Bli en del av klubben.

nfasth_BNF_9314_LR.jpg

Rekommenderat schema

Vid beställning erhåller du ett schema där Locker Room Talk har lagt upp en föreslagen plan för hur du kan genomgå utbildningsprogrammet. Schemat ska enbart ses som ett förslag och i slutändan är det du själv som gör din planering för utbildningen. Schemat utgår från att fortlöpa i 6 veckor där du varje vecka har två utbildningsavsnitt som ska genomföras.

nfasth_BNF_8614_LR.jpg

Uppstartssamtal

I samband med köp av Coach Journey kan vi över videolänk erbjuda att hjälpa till att starta upp programmet och vara ett stöd fram till att du är igång med programmet. Uppstartsmötet kan variera mellan en till två timmar. Uppstartsmötet kan även göras fysiskt om det är i samband med ett fysiskt utbildningsprogram eller om adressen ligger i närhet till en medarbetare på LRT.

Casting för gruppövningar

Vill ni genomgå programmet tillsammans med ledarkollegorna likt en studiegrupp? Träffas i klubbstugan en gång i veckan eller vid valfria tillfällen. Dela skärm när du genomgår ett eller flera VR-scenarion och använd sedan gruppövningsfrågorna som finns i LRT-Club kopplat till respektive session. Diskutera dem tillsammans. Se även film och läs teorin tillsammans om möjlighet ges.

PREVIEWBILD
Stäng ×

Creative Mode: Med hjälp av den externa VR-appen Spatial har vi konstruerat ett omklädningsrum där man kan mötas för att diskutera olika utmaningar och situationer. Detta är inte en del av Coach Journey programmet, utan efterfrågas separat och är en plats som tillåter er att återskapa händelser i en virtuell värld.

Spatial har funktionen att addera in 3D modeller utifrån behov, med hjälp av en sökning. Kanske vill du få in koner och fotbollsmål i din virtuella värld för att se hur du bäst planerar kvällens fotbollsträning eller vill du förbereda nästa utbildningssession och återskapa en verklig händelse för att få en uppfattning om hur du ska genomföra det?

Andra personer, som exempelvis kollegor, kan göra dig sällskap genom att logga in via sitt VR headset eller genom mobil och dator. Trots att ni är inloggade på olika plattformar kommer ni fortfarande mötas i samma virtuella värld. Gränserna är nästan helt oändliga. I LRT Care kan även handledare från LRT möta er i VR. Läs mer om LRT Care längst ner på sidan.

Välj Coach Journey Essentials idag.

Prisplan. För inköp av ett utbildningspaket räknas priset inklusive moms och övriga avgifter som kan tillkomma. I dagsläget är enbart Essentials lära-dig-själv upplägget tillgängligt och därmed inte intensivkurs med handledare.

För mer information gällande pris: boka en demonstration med oss så berättar vi mer.

OBS: Virtual Reality headset ingår ej - köpes separat.

Delbetala i din takt.

Kurs

Coach Journey Essentials / lära-dig-själv

Innehåll

Innehåll

+ Åtta omklädningsrum i virtual reality
+ Frågor från journalist i virtual reality vid två presskonferenser
+ Åtta filmer i virtual reality
+ Åtta teoriavsnitt i mobil och webb
+ Utbildningsbevis
+ LRT-Club
+ Utvärderingsresultat
+ SoMe-Material
+ Rekommenderat schema
+ Uppstartsamtal

Pris

På förfrågan

För inköp av ett utbildningspaket räknas priset inklusive moms och övriga avgifter som kan tillkomma. OBS: Virtual Reality headset ingår ej - köpes separat. För mer information gällande pris: boka en demonstration med oss så berättar vi mer.

Betala i er egen takt upp till ett år.

Total betalning

På förfrågan
en betalning

Faktura

Vid start av
utbildning
Behöver ni stöd?

Fråga en partner

Plan på 3 månader

På förfrågan
tre betalningar

Faktura

Vid start av
utbildning
Behöver ni stöd?

Fråga en partner

Plan på 6 månader

På förfrågan
6 betalningar

Faktura

Vid start av
utbildning
Behöver ni stöd?

Fråga en partner

Plan på 12 månader

På förfrågan
12 betalningar

Faktura

Vid start av
utbildning
Behöver ni stöd?

Fråga en partner

Vill ni veta mer? Boka demo nu.

Boka en kostnadsfri demonstration digitalt via länk där vi på Locker Room Talk berättar mer djupgående om oss, Coach journey och hur vi ser till att just ni kan komma igång.

Se våra paket
för idrott.

Anpassade förslag.

Gå till våra paket för idrottsföreningar > ›
nfasth_ANF_9229_LR.jpg

Fråga en partner.

Samarbeta med fler och ställ frågan med ett färdigt mail.

CARE BY LRT

EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA

CARE BY LRT

När du genomgår ett program och ska i sin tur fortsätta utbilda andra personer och framför allt ungdomar uppstår det ofta utmaningar som en behöver hjälp med. Locker Room Talk har en lång erfarenhet och med hjälp av care utökar du dina möjligheter att bli framgångsrik i ditt ledarskap.

Care by LRT innehåller upp till två 6 individuella handledningstimmar. Du väljer själv om de sker via virtual reality, webb, telefon eller chatt. Care by LRT är ett tillägg som går att addera oavsett om man har genomfört en utbildning hos oss eller inte. Locker Room Talk erbjuder fördjupad stöd i form av handledning och coachning.

Vi kan exempelvis agera strategiskt bollplank kring ideer, vanliga fallgropar och framgångsfaktorer. Locker Room Talk:s handledning kan beröra allt ifrån mötet med ungdomar och stöd i dina utbildningar hos oss. Locker Room Talk baserar sin handledning på forskning, konsultunderlag samt egna erfarenheter i förhållande till organisationens värdegrunder.

  • 6 timmar individuell handledning med handledare på Locker Room Talk via plattformarna Virtual Reality, webb, telefon eller chatt

  • Timpris: 1000 SEK inklusive moms ( paketpris, ordinarie pris 1200 SEK inklusive moms)

Användarpolicy


+ Coach Journey Användarpolicy


Utbildningsprogrammet Coach Journey ("Coach Journey" eller "Utbildningsprogrammet") ägs av Locker Room Talk ("LRT").


Tränare och annan personal i idrottsföreningar samt lärare och annan skolpersonal är, efter godkännande av denna användarpolicy, användare av Utbildningsprogrammet ("Användare" eller "Du").


Användare får vid köp av Coach Journey en licens för nyttjande av Utbildningsprogrammet att användas tillsammans med VR-glasögon (Oculus Quest 2) med tillhörande utrustning och manual.+ Otillåten användning av Coach Journey


Användare av Coach Journey får inte publicera eller använda material som är ärekränkande, nedsättande, pornografiska, integritetskränkande, obscena, skymfande, olagliga, rasistiska, anstötliga eller som utgör en kränkning av en tredje parts immateriella rättigheter eller som på annat sätt skulle kränka en tredje parts rättigheter.+ Överträdelse & Rapportering av Överträdelse


Vid brott mot denna användarpolicy har LRT rätt att återkalla användarens licens för programmet Coach Journey. Om Användare känner till eller misstänker en överträdelse av denna användarpolicy, har du en skyldighet att skyndsamt meddela LRT via mail: info@lockerroomtalk.se.+ Hantering av produkten samt hälso- och säkerhetsvarningar


Före användning av Coach Journey med tillhörande VR-glasögon ska användaren noggrant läsa igenom Oculus hälso- och säkerhetsvarningar. Genom att godkänna denna användarpolicy bekräftar Användaren att Användaren har tagit del av informationen och samtycker till denna samt förbinder sig att följa samtliga instruktioner i Oculus hälso- och säkerhetsvarningar.


LRT ansvarar inte för person- eller sakskada som uppkommer i samband med användning.+ Godkännande av Användarpolicy


Genom att godkänna denna användarpolicy åtar sig Användaren att följa de regler och riktlinjer som beskrivs i denna användarpolicy. Användaren rekommenderas att läsa igenom policyn noggrant innan godkännande. Genom att godkänna denna användarpolicy bekräftar du att du tagit del av informationen om otillåten användning samt att du tagit del av informationen avseende de hälso- och säkerhetsrisker som kan förekomma vid användning av Coach Journey med tillhörande VR-glasögon och samtycker till denna samt att du förbinder dig att följa samtliga instruktioner i Oculus hälso- och säkerhetsvarningar i samband med användning av Utbildningsprogrammet.Du bekräftar även att Du är införstådd med att LRT inte ansvarar för eventuell person- eller sakskada som uppkommer i samband med användning.Vid frågor kring användarpolicyn kontakta oss via mail: info@lockerroomtalk.se.+ Hantering av Personuppgifter

De personuppgifter som vi hämtar in om Användaren hanteras enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). De uppgifter som sparas är nödvändiga för att LRT ska kunna erbjuda tjänsten och tillgodose de önskemål Du har som Användare. Läs mer om LRT:s hantering av personuppgifter här .+ Kompletterande användarvillkor för Oculus

Om Du använder ett Oculus-konto (inte ett Facebook-konto) för att åtkomma Oculus-produkter besöker Du användarvillkoren för Oculus som gäller för användningen av Oculus-produkter. Annars gäller dessa kompletterande användarvillkor för Oculus för användningen av Oculus-produkter.

Allmänna villkor

Allmänna villkor för användning av utbildningsprogrammet Coach Journey


Locker Room Talk tillhandahåller Utbildningsprogrammet Coach Journey ("Coach Journey" eller "Utbildningsprogrammet"). Utbildningsprogrammet ägs av Locker Room Talk ("LRT").Tränare och annan personal i idrottsföreningar samt lärare och annan skolpersonal är, efter godkännande av separat användarpolicy, användare av Utbildningsprogrammet. Utbildningsprogrammet tillhandahålls användarna inom ramen för [namn på organisation] ("Organisationen") verksamhet.LRT hänvisar till Oculus hälso- och säkerhetsvarningar som medföljer vid beställning och leverans av produkt.Organisationen ansvarar för att informera användare inom Organisationen om att användare före användning av produkt (modell Oculus Quest 2) och Utbildningsprogrammet noggrant ska läsa igenom Oculus hälso- och säkerhetsvarningar för att vara införstådda med risker och rekommenderad användning av produkten och Utbildningsprogrammet. Användare av Utbildningsprogrammet ska också, innan användning av Utbildningsprogrammet, läsa igenom och godkänna användarpolicy för Coach Journey.LRT ansvarar inte för personskada eller sakskada som uppkommer i samband med användning. Organisationen accepterar härmed att Organisationen saknar möjlighet att, vid uppkomst av sak- eller personskada ställa något som helst krav på ekonomisk kompensation från LRT och att Organisationen, i förhållande till LRT, är ansvarig för sådan skada som kan uppkomma för användare inom Organisationen.Genom att underteckna detta dokument (signeras vid bekräftelse av utbildning) godkänner Organisationen ovan angivna villkor och förbinder sig att följa de föreskrifter som upptagits häri.