durmaz_orange_7x5.jpeg Jimmy-Durmaz-Friends-Arena-7x5_png.png

Med en egen insamling eller genom att stötta ett redan pågående projekt kan du sprida arbetet för en jämställd idrott och trygga omklädningsrummet. Dela i ditt sociala nätverk och uppmana familj, vänner och arbetskompisar att vara med och stoppa skitsnacket.

nfasth_BNF_9283_LR.jpg

Stötta Locker Room Talk via Target Aid

Target Aid är en samlingsplats där du som givare kan stötta projekt till förmån för Locker Room Talk:s arbete för en jämställd idrott utan skitsnack. Target Aid tar inga avgifter, utan pengarna går direkt till ändamålet. Du väljer själv om du vill ge en engångsgåva eller ge månadsvis. Du kan också hjälpa till genom att dela projekten i dina sociala medier och på så sätt inspirera andra att engagera sig. Vill du som privatperson eller förening starta en egen insamling via Target Aid, mejla till info@lockerroomtalk.se

nfasth_ANF_9188_LR.jpg

Insamling på Facebook

Vill du bidra i arbetet för en jämställd idrott utan skitsnack på ett enkelt och säkert sätt? Starta en egen insamling och sprid den vidare till dina vänner. Pengarna du samlar in går till Locker Room Talk:s arbete för att stoppa skitsnacket i omklädningsrummen.