TESTAMENTERA

MED JURIO

Ditt arv kan bidra till att skapa en grund för ett schysstare omklädningsrumsklimat. Via Jurio kan du få hjälp med såväl testamentsmallar och upprättande av testamente.

Få ett skräddarsytt testamente helt gratis.

Med ett testamente kan du exempelvis säkerställa att din sambo ärver dig, förtydliga hur arvet ska fördelas mellan dina barn, eller göra så att arvet från dig blir så kallad enskild egendom. Med andra ord är det ett mycket viktigt dokument som kan göra stor skillnad för dem du lämnar efter dig. Inte minst kan du i ett testamente ge ett sista bidrag till en fråga du brinner för.

Locker Room Talk samarbetar med Jurio.

Jurios hemsida kan du upprätta ett skräddarsytt testamente på under 15 minuter – var och när det passar dig. Och bäst av allt: när du inkluderar Locker Room Talk i din sista vilja blir hela testamentet gratis. Gå till den juridiska digitaltjänsten Jurio.

Testamente_context-mockup_Jurio_nr3.jpg

Har du redan ett testamente?

Ersätt med Jurio. I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att det nya ersätter det gamla, så att det inte råder tvivel om vad din önskan är.

Enkelt och smidigt via det digitala formuläret.

Det du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär, och sedan signera dokumentet framför två vittnen. Processen är tydligt guidad och du får löpande information och stöd hela vägen in i mål.

Donera för att göra skillnad - stötta ett viktigt arbete.

Beroende på din situation kan du välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Din donation stödjer vårt arbete och hjälper oss att fortsätta vårt viktiga ändamål. Som tack blir ditt testamente helt kostnadsfritt.

Mer om Jurio.

Jurio erbjuder automatiserade formulär där du enkelt kan skapa juridiskt giltiga dokument online. Deras vision är att juridiska dokument ska vara tillgängliga för alla. De har därför som mål att bli ett värdefullt alternativ till den traditionella advokaten, så att fler människor, företag och organisationer får tillgång till högkvalitativa juridiska dokument.

Wide-banner_Jurio_nr1.jpg

Skapa ditt testamente idag.

Genom att inkludera Locker Room Talk i ditt testamente blir det inte bara kostnadsfritt för dig, du gör också en reell skillnad i vårt arbete. Kom ihåg: för att ett testamentet ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.

Klicka här för att komma igång ›